Bij DBLaarse

Bij DBlaarse


Bij DBLaarse Entertainment Productie zijn we dagelijks bezig met het creëren van geluk voor kinderen en hun families; op iedere plek en op elk moment. Met ons toegankelijk, kwalitatief én hoogwaardig familie-entertainment en onze excellente gastvrijheid bieden wij 360 graden familieplezier..

Film & Serie, Liveshow en Theater productie

Kinderen en hun (groot)ouders genieten samen van producties van DBLaarse Entertainment Productie zo als Gerrit & Betty huis op z’n Kop , Sinterklaasfilms van Party piet Paco en meer.  Sinds 2019 is DBLaarse Entertainment Productie actief op het gebied van Film en Liveshow ‘s , DBLaarse Entertainment Productie heeft sinds 2020 samen met stichting feest voor ieder kind een eigen YouTube-kanaal Begonnen : Stichting feest voor ieder kind . met kinderfilm en Serie’s maar ook de roze Duo Gerrit & Betty mag niet vergeten worden . In 2020 maakte Part piet Paco zijn eerste bioscoopfilm Party piet Paco: en het mystrie van het grote boek , Ook in 2021 maakte Paco een film. 2022 komen de Roze duo Gerrit & Betty met hun eigen theatershow naar het Theater.

Meet & Greet , Evenementen

Niet alleen in het theater en op YouTube weet DBLaarse Entertainment Productie kinderdromen waar te maken. Door heel Nederland en België komen mensen in aanraking met de producties van DBLaarse Entertainment Productie. Evenementen in samenwerking met Stichting feest voor ieder kind laten ze de dromen uit komen , maar ook tijdens de Meet & Greets met bekende kinderhelden Gerrit & Betty , Joep Meloen , Burgermeester Shokkie , Party piet Paco en zijn pietenvrienden en natuurlijk Spijkie spijker .

%d bloggers liken dit: