Films en Serie

Sinterklaas serie 2022

Avonturen van Sint & de gekleurde schoentjes

sinterklaas en de pieten staan op het punt om te vertrekken dit jaar maar dan krijgt sinterklaas een speciaal verzoek van een oude bekende Bolle , dit jaar heeft bolle een speurtocht uit gezet voor de pieten door heel Nederland en België .

Sinterklaas film 2021

Party piet Paco en het geheim van de Ring

sinterklaas en de pieten hopen dat dit jaar alles goed zal gaan , maar dat is dus niet het geval . Bolle zit nog steeds achter de trials, hij verzint een plan om het boek te stelen . Hiervoor vraagt hij Gerrit & Betty om hem te helpen, maar het boek is niet belangrijk maar de ring van Sinterklaas .

Kerstfilm 2020

A Christmas Carol SFVIK

Op het bekende verhaal van A Christmas carol hebben wij de film gemaakt . Scrooge is een gemene man die niet van kerst hou en zuchtte en snauwde iedereen af die het over kerst had , Op een koude winternacht kwam Gorilla Brutus bij zijn huis en zei : Scrooge u zal 3 geesten ontvangen. het was een spannende nacht voor Scrooge hoe zou dit aflopen . **Niet meer online**

Sinterklaas Film 2020

Party piet Paco & Intochtpiet en het mysterie van het grote boek

De twee gemene boeven Damian & Bolle hadden midden in de nacht Sinterklaas, Paco en Intochtpiet horen praten over het grote boek . Het grote boek zou magisch zijn , snel verzonnen de 2 boeven een plan om het boek te stellen , maar de elite pieten hielde het hier niet bij en gingen achter de boeven aan .

Sinterklaas Serie 2019

Party piet Paco & sinterklaas avonturen

Goochelpiet en HocusPocuspiet wilde net zo veel vieuws als Party piet Paco en verzonnen een plan om de views weg te toveren , maar alles ging fout zo werd Ozosnel van wit naar een zwart paard en kon Paco niet meer op zijn sociaal media , uiteindelijk kwam als toch nog goed , met een spannende cliffhanger .

%d bloggers liken dit: